Vensterbank inrichten

Waarom is het belangrijk hoe je vensterbank eruitziet ? 

De vensterbank is het eerste, samen met de keuken, waar mensen naar kijken als ze binnenkomen. Ook mensen die op straat voorbij lopen, kijken naar je vensterbank. Het geeft meteen een eerste indruk. 
Er hoeft geen symmetrie in de opstelling te zitten. Werk met verschillende hoogtes voor een speels effect. Denk daarbij aan een hoge vaas met een leuke bloem of tak erin. Daarmee creëer je ook meteen minder inkijk. Verder kun je gebruik maken van planten, lantaarns, kaarsen en kussens. Zet het niet te vol, dit oogt rommelig. Bekijk het resultaat ook altijd van buitenaf.

 

 

GA TERUG

Heeft u een klus of vraag waar u mijn hulp goed bij kunt gebruiken?


CONTACT

Activiteit

by Ruby kan u bijstaan op het gebied van verkoopstyling, interieurstyling en bedrijfsstyling.

Interieurstyling

by Ruby geeft interieuradvies op maat. Een fijne leef- of werkruimte ontstaat immers niet van de een op andere dag. by Ruby helpt u de balans tussen kleur, vorm, materiaal en stijl te vinden.

Verkoopstyling

Staat u op het punt uw woning te verkopen of gaat de verkoop niet zoals gepland? Dan kan by Ruby u helpen met het verkoopklaar maken van uw woning met een optimale woningpresentatie. Styling, woningfotografie, floorplanner, NEN-metingen 2580 en meubelverhuur zijn onderdelen die by Ruby aanbiedt.

Bedrijfsstyling

Uw bedrijsruimte is het visitekaartje van uw bedrijf. Een goede sfeer en interieur heeft invloed op het succes van een bedrijf. by Ruby helpt u graag bij een gewenste uitstraling van uw bedrijf naar uw klanten en werknemers.

"Everything is designed, but some things are designed well."

SZwart / wit

Zwart / wit

Een paar woonaccessoires in het zwart / wit geeft een speels effect in het interieur.

Lees Meer
Behang

Behang

Met behang kan je illusies creëeren. Je kan een indruk wekken van iets wat er niet is: meer ruimte, textuur of warmte.

Lees Meer