Woonstijl Scandinavisch

De Scandinavische stijl is een echte trend van nu. In een scandinavisch interieur gebruik je wit als basiskleur.

Muren wit, plafond wit en wit geschilderde houten vloeren is kenmerkend voor deze stijl. Daarin werk je met natuurlijke materialen. Denk daarbij aan hout, leer en beton. Voeg daarbij nog wat zachte materialen toe zoals dierenvachten, wol en vilt.

Een scandinavisch interieur is heel sereen, maar je kan er een klein accentkleur aan toevoegen. De accenten die je vooral ziet zijn pasteltinten en zwart. Maar hou het wel minimalistisch. 
Ook horen er grafische prints bij deze stijl. Dat is niet zo raar, want het geeft het interieur net even iets extra's. Denk aan ruitjes, blokjes en strepen. Vooral heel strak.

 

 

GA TERUG

Heeft u een klus of vraag waar u mijn hulp goed bij kunt gebruiken?


CONTACT

Activiteit

by Ruby kan u bijstaan op het gebied van verkoopstyling, interieurstyling en bedrijfsstyling.

Interieurstyling

by Ruby geeft interieuradvies op maat. Een fijne leef- of werkruimte ontstaat immers niet van de een op andere dag. by Ruby helpt u de balans tussen kleur, vorm, materiaal en stijl te vinden.

Verkoopstyling

Staat u op het punt uw woning te verkopen of gaat de verkoop niet zoals gepland? Dan kan by Ruby u helpen met het verkoopklaar maken van uw woning met een optimale woningpresentatie. Styling, woningfotografie, floorplanner, NEN-metingen 2580 en meubelverhuur zijn onderdelen die by Ruby aanbiedt.

Bedrijfsstyling

Uw bedrijsruimte is het visitekaartje van uw bedrijf. Een goede sfeer en interieur heeft invloed op het succes van een bedrijf. by Ruby helpt u graag bij een gewenste uitstraling van uw bedrijf naar uw klanten en werknemers.

"Everything is designed, but some things are designed well."

SZwart / wit

Zwart / wit

Een paar woonaccessoires in het zwart / wit geeft een speels effect in het interieur.

Lees Meer
Behang

Behang

Met behang kan je illusies creëeren. Je kan een indruk wekken van iets wat er niet is: meer ruimte, textuur of warmte.

Lees Meer