Woonstijl vintage

Bij de interieurstijl vintage wordt voornamelijk gebruik gemaakt van retro meubels en accessoires.

Oude koffers zijn ineens een leuk item in je woonkamer. Oude meubels gepimpt in trendy kleuren, maar wel met een versleten look. Je kan voor een klein budget de leukste vintage items vinden. Dat maakt deze stijl zo leuk en vooral heel persoonlijk. Deze stijl is sfeervol en warm. Dat komt omdat de items in deze stijl een geschiedenis en een karakter hebben.

De kleuren die in de vintage stijl vooral gebruikt worden zijn bruin, wit, grijs, zwart, blauw en groen. De materialen zijn van hout, staal, wol, vilt en beton.

 

 

GA TERUG

Heeft u een klus of vraag waar u mijn hulp goed bij kunt gebruiken?


CONTACT

Activiteit

by Ruby kan u bijstaan op het gebied van verkoopstyling, interieurstyling en bedrijfsstyling.

Interieurstyling

by Ruby geeft interieuradvies op maat. Een fijne leef- of werkruimte ontstaat immers niet van de een op andere dag. by Ruby helpt u de balans tussen kleur, vorm, materiaal en stijl te vinden.

Verkoopstyling

Staat u op het punt uw woning te verkopen of gaat de verkoop niet zoals gepland? Dan kan by Ruby u helpen met het verkoopklaar maken van uw woning met een optimale woningpresentatie. Styling, woningfotografie, floorplanner, NEN-metingen 2580 en meubelverhuur zijn onderdelen die by Ruby aanbiedt.

Bedrijfsstyling

Uw bedrijsruimte is het visitekaartje van uw bedrijf. Een goede sfeer en interieur heeft invloed op het succes van een bedrijf. by Ruby helpt u graag bij een gewenste uitstraling van uw bedrijf naar uw klanten en werknemers.

"Everything is designed, but some things are designed well."

SZwart / wit

Zwart / wit

Een paar woonaccessoires in het zwart / wit geeft een speels effect in het interieur.

Lees Meer
Behang

Behang

Met behang kan je illusies creëeren. Je kan een indruk wekken van iets wat er niet is: meer ruimte, textuur of warmte.

Lees Meer