Diensten

Verkoopstyling

De manier waarop u uw huis presenteerd tijdens de verkoop is erg belangrijk tegenwoordig. Het aanbod voor de kopers is erg groot, waardoor de koper kritisch is. Misschien heeft u jarenlang met plezier in uw huis gewoond en heeft u met persoonlijke spullen een eigen sfeer gecreëerd. niet elke potentiele koper kan daar doorheen kijken. Een opgeruimd en ruim ogend huis met een frisse uitstraling, zal meer kans maken op een snellere verkoop. Daarbij zal een woning die er goed uitziet ook meer opleveren. Het is bewezen dat 70% van de woningen die gestyled zijn, door een verkoopstylist, binnen 3 maanden zijn verkocht. Dat is de inverstering toch waard.

Staat u op het punt uw woning te verkopen of gaat de verkoop niet zoals gepland? Dan kan by Ruby u helpen met het verkoopklaar maken van uw woning met een optimale woningpresentatie. Styling, woningfotografie, floorplanner, NEN-metingen 2580 energielabel en meubelverhuur zijn onderdelen die by Ruby aanbiedt. 

Interieurstyling

Gaat u verhuizen of kiest u voor een nieuw interieur in uw bestaande woning? by Ruby kan u helpen om uw interieur eigen te maken. Denk hierbij aan efficient ruimtegebruik, de juiste indeling, passende materialen, een kleurplan en een lichtplan. Tijdens dit proces is belangrijk dat u de juiste keuzes maakt. Keuzes die in het belang zijn voor het eindresultaat en dan is het fijn dat u terug kunt vallen op iemand die het grote plaatje in de gaten houd. by Ruby luistert goed naar u wensen en zoekt samen met u naar de stijl die bij u past. Door de jarenlange ervaring in de woningstoffering heb ik een ruime kennis van kleuren, materialen en producten.

 

Kleuradvies

Kleur kiezen is lastig. Daardoor kiezen we er al snel voor om de muren wit de schilderen. Er is niets mis met wit, als het maar in balans is met de rest van het interieur. Het is belangrijk om de juiste combinaties te maken met kleuren om een sfeer te creëren. Daarbij is kleur heel persoonlijk. Niemand kan de kleuren voor u kiezen, maar het is uiteraard mogelijk om een kleuradvies te krijgen, gebaseerd en geïnspireerd op uw eigen wensen. 

 

Bedrijfsstyling

Uw bedrijsruimte is het visitekaartje van uw bedrijf. Een goede sfeer en interieur heeft invloed op het succes van een bedrijf. Elk bedrijf is anders en zo ook de styling die daar bij past. Voor werknemers is het ook erg belangrijk om in een prettige sfeer te werken. by Ruby helpt u graag bij een gewenste uitstraling van uw bedrijf naar uw klanten en werknemers.

 

Horecastyling

Het succes van een horeca onderneming wordt grotendeels bepaald door de sfeerbeleving. Een goede inrichting is dus erg belangrijk. Een gast moet zich welkom voelen en terug willen komen. by Ruby kan u helpen om uw restaurant, café of hotel een perfecte uitstraling te geven, waardoor uw onderneming op een hoger niveau word getilt.

 

Facebook Feed

Bereik ons telefonisch op +31 (0)6 24 20 29 97 of mail ons naar ruby@byruby.com

We inventariseren graag je wensen en doen altijd een verrassend en verfrissend voorstel Contact